Ik ben Kisha.
Podcastexpert,
podcastmanager en vooral: podcastliefhebber.

All things podcast dus. Als je mij toevertrouwt als de persoon die aan de knoppen van je podcast zit, is het wel zo leuk om te weten wie ik ben.

Dus laat ik beginnen met vertellen dat ik een echte Amsterdammer ben, die nu in Diemen woont.
Vanuit mijn kantoor aan huis ben ik de hele dag in de weer met podcasts. Mijn noise cancelling headphones heb ik bijna permanent aan.

Die komen alleen van mijn hoofd als mijn assistent Sena dat vraagt. Daar zit een staartje aan…
Letterlijk. Want Senna is mijn Franse bulldog. Mijn hondenkind, die me regelmatig dwingt om naar buiten te gaan en even te stoppen met werken zodat ik haar onverdeelde aandacht kan geven.

Dat is maar goed ook want mijn werk is mijn passie. Mijn grootste hobby. Ooit ben ik begonnen als directiesecretaresse, daar heb ik mijn diploma’s voor behaald. Maar al snel veranderde die functie in de functie van VA (virtual assistant) voor online ondernemers. Terwijl ik me bezighield met het structureren van verschillende online businesses van klanten, was er één onderdeel bij klanten wat mijn aandacht trok: je raadt het niet. Het was hun podcast.

Vanaf het allereerste moment dat ik een
zakelijke podcast luisterde zag ik de potentie van dit kanaal. Ik zag het goud voor ondernemers.
Er ging een sparkle in mij aan die niet meer uit
is gegaan.

Dus zie hier. Studio Connection by KC was born. Ik zei gedag tegen mijn taken als VA en begon dit bedrijf. Ik wil ondernemers zoals jij helpen een podcast op te zetten die hun persoonlijke leadmachine wordt. Ik wil dat je zoveel bereik krijgt op je podcast dat de markt niet meer om je naam en expertstatus heen kan.

Van VA naar podcastmanager

In mijn podcast ‘The PodcastBOOST’ vertel ik hoe jij van jouw podcast een winstgevende marketingtool kan maken. In deze aflevering vertel ik mijn eigen reis van VA naar podcastmanager. Leuk als je luistert!

Als ik geen podcast aan het opnemen ben of er één aan het luisteren ben…

Dan tref je me wel op een uniek moment. Want eerlijk is eerlijk, als je werk je hobby is dan ben je daar toch wel het grootste gedeelte van de tijd mee bezig. Toch heb ik nog een andere grote hobby: reizen.
Ik heb altijd veel alleen gereisd. De wereld over. Van Mexico tot Amerika, van Zweden tot Portugal en van Engeland tot Curaçao. Ik heb inmiddels heel wat landen gezien en ben zelfs door landen heen gereisd. Maar altijd zonder backpack. Het liefst reis ik lekker met een koffer van hotel naar hotel. Je moet het jezelf wel naar de zin maken en ik houd van comfort.

De reden dat ik zo gek ben op reizen is niet perse het gevoel van vakantie, want ik ben dol op mijn werk. Het zit hem echt in het leren kennen van nieuwe mensen, nieuwe culturen en het ontdekken van allerlei soorten eten.

Je legt allerlei nieuwe connecties, je komt in contact met verhalen die je nog niet eerder hoorde. Dat is precies de passie die ik ook vind in het podcasten!

Het team

Kisha

Podcastexpert

Sena

Wafisstent

Milou, bianca en nicole

Editors

Reviews

Mag ik jou ook
leren kennen?

Samen je podcast opzetten waarmee jij jouw markt verovert? Plan een gratis kennismakingsgesprek in! 😁

Scroll to Top