Strategisch Podcast
Management

Je weet dat een succesvolle podcast je next big step is. Niet alleen om je bedrijf in klanten te laten groeien, maar ook om je naamsbekendheid en expertstatus te versterken in de markt.

Al tijden zie je ondernemers om je heen consistent uploaden, grote aantallen luisteraars bereiken en zelfs lanceren via de podcast. Je handen jeuken om ook aan de slag te gaan maar…

Je weet ook dat je veel op je bordje hebt liggen. Je hebt een druk bedrijf en het geheel opzetten van een podcast, de podcast editten en uitzoeken hoe je dit het best strategisch aanvliegt, past er niet bij. Dus gebeurt er nu niets. Want jij bent van het team: of we doen het goed, of we doen het niet.

Maar wat denk je van: we doen het samen? 

Of nog beter gezegd: ik neem 89% van je uit handen. Dat is wat ik doe met Strategisch Podcast Management. Ik zet de strategie voor je uit gebaseerd op jouw business doelen en je doelgroep. Samen bepalen we de inhoud van je podcast en het enige wat je hoeft te doen is op te nemen. De rest doe ik.

Met als doel dat je niet alleen consistent upload, maar dat je door de sterke strategie je luisteraars gaat omzetten tot leads. 

Hoe klinkt dat? 😏

Reviews

Hoe werkt Strategisch Podcast Management?

Ik neem zo’n 89% van al je taken omtrent je podcast uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen is op te nemen.
Hoe dat kan? Nou dat komt omdat ik jouw podcast strategie volledig uit handen neem. Nadat de strategie – die gebaseerd is op jouw doelen en doelgroep – staat, gaan we over naar de productiefase.

Jij weet door onze gezamenlijke brainstorm en de strategie wat je moet zeggen, ik leg je uit welke apparatuur je het beste kunt gebruiken en als je opname er eenmaal is lever je deze bij me aan. Vanaf dat moment kun jij jouw focus weer volledig op je bedrijf houden, want de rest van de productie doe ik voor je.


wat ik voor je doe?

  • Ik edit maandelijks vier podcasts voor je zoals jij ze wenst geëdit te hebben.
  • Ik schrijf je shownotes en zorg ervoor dat deze SEO-proof zijn.
  • Ik zorg ervoor dat de juiste Keywords en SEO-titels worden toegevoegd aan je podcast.
  • Ik upload je podcasts en plan deze in.
  • Ik maak social media content van je podcast.
  • Ik analyseer maandelijks de resultaten van je podcast en communiceer deze met je.

Kortom, kies je voor Strategisch Podcast Management? Dan weet je dat je podcast consistent online komt en dat je er dus ook het maximale uithaalt. Het is mijn persoonlijke doel voor jou dat één derde van je omzet uit je podcast komt. Dat resultaat behalen begint hier.

“The only way to find your voice is to use it.” - Jen Mueller

Verover je branche met jouw podcast!

Ben je er klaar voor om nu écht een podcast op te zetten waar je trots op bent? Borrelen de ideeën al in je op nu je weet dat je niet meer alles zelf hoeft te doen? Dan is het tijd om jouw stem te laten horen. Jouw verhalen, jouw visie, jouw beeld op de markt, die gaan het verschil maken. Dit is precies wat jou onderscheidt en dat is dan ook hetgeen wat je maximaal mag laten shinen. Jij je stem, ik de rest. Ik ga er het maximale voor je uithalen.

Samen zetten we je luisteraars om in leads.

Zullen we?
Plan hieronder onze kennismaking in.


FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De investering is 1199,- per maand exclusief BTW op basis van 4 podcasts per maand.

Nee, de samenwerking is niet per maand maar per kwartaal opzegbaar. Dit is een bewuste keuze, we hebben namelijk minimaal 3 maanden nodig om je podcast van 0 naar het minimale aantal luisteraars te krijgen. Je haalt het meeste uit een samenwerking met mij als je de commitment van 3 maanden met me aangaat.

Geen zorgen, als je nog helemaal niets hebt staan dan heb je eigenlijk juist een voordeel. Je begint namelijk meteen goed. Ik neem alles van je uit handen en zorg ervoor dat je podcast vanaf de start van hoge kwaliteit is. Aan het begin van onze samenwerking ontvang je ook een gratis podcast toolkit waarin al mijn aanraders staan met betrekking tot podcastapparatuur. I’ve got your back! Ik sta aan de zijlijn van je podcast en je marketing.

Scroll to Top